Vážení sportovní přátelé

Poslední lekce 2. a 3.3.2024 také proběhne pouze v rámci areálu Klínovec,


kde se pokusíme uspořádat závody jako každý rok. Pro konání závodů máme přislíben prostor (vše záleží na sněhových podmínkách) na sjezdovce dámská v horní části v čase zhruba 11 - 13h.

Vyhlášení proběhne cca od 15h na neklidu u naší základny.

Děkuji J. Janeba

Proč
právě my?

Profesionální přístup získávaný léty praxe. Team zkušených instruktorů a instruktorek, připravených naučit základy zimních sportů či posunout již dosažené dovednosti vašich dětí. Samozřejmostí kurzů je dále zajištění dopravy, skipass platný v celém krušnohorském Skiareálu Klínovec a nechybí ani základní zázemí včetně teplých nápojů.

Doprava

Dopravu pro vás zajištujeme ve spolupráci se společností Dopravní podnik Karlovy Vary a.s..

Zázemí

Od roku 2017 máme nové zázemí v zateplených stavebních buňkách, umístěných v blízkosti parkoviště Ski areálu Boží Dar - Neklid.

Permanentka

Skipass platný v rámci celého krušnohorského Skiareálu Klínovec, kde probíhá výuka.

Teplé nápoje

V průběhu celého dne je v zázemí školičky zajištěn teplý čaj ve várnicích. Pro zahřátí a občerstvení je potřeba jen mít vlastní hrnek.

Více jak 50 let zkušeností

Lyžařská a snowboardingová škola

TJ Jáchymov z.s.

Tělovýchovná jednota Jáchymov, založená roku 197x je dobrovolným spolkem fyzických a právnických osob provozujících tělovýchovu, sport, turistiku a osvětovou činnost. Sdružuje pět sportovních oddílů. Provozuje fotbalové hřiště, kuželnu, tělocvičnu a v zimních měsících snowpark ve skiareálu Boží dar - Neklid.

1970v roku

Založení

První sezóna lyžařského kurzu TJ Jáchymov

2020 3. Pro

COVID-19

Poslení lekce zrušeny nařízevím vlády.

202029. Zář

Internetová Aplikace

Nová internetová aplikace